Glöggfika!

Publicerad av

Ikväll blir det glöggfika hos mig. Ett par väninnor kommer över för att smaka på adventstidens goda glögg och förstås också pepparkakor, saffranskaka och lite annat smått och gott. Baconlindade dadlar är suveränt till glögg, och nötter och russin får förstås inte heller saknas! Självklart ställer jag också fram en skål med knäcken jag kokade igår kväll – solrosknäck fick det bli denna gång, ruskigt gott och perfekt för den som är nötallergiker! Receptet hittar du här!I år bakar jag saffranskaka efter ett recept i Icakurirens julmagasin – mycket porös och fin och med ljuvligt julig smak. Här finns receptet på den!

En trevlig tisdag tillönskas alla bloggläsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s