Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Matmamman testar glögg från Kullabygdens musteri!

Lämna en kommentar

Vad vore advent utan den kära glöggen? Just den härligt kryddiga doften – och naturligtvis smaken – av glögg är verkligen något som minner om barndomens adventstider och som ger en känsla av julglädje!

När jag växte upp fanns i stort sett bara Systembolagets vinglögg, och möjligen någon så kallad saftglögg i livsmedelsbutiken. Numera finns en mängd olika glöggsorter att välja mellan. Och idag har familjen testat en variant som vi inte provat tidigare, nämligen äppelglögg från Kullabygdens musteri. Vill du veta hur den smakar? Klicka här!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s