Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Stuvade ärter

Lämna en kommentar

Få maträtter gör mig lika lyrisk som stuvade ärter med korv. Det är enkelt, billigt, rustikt och lättlagat – inget märkvärdigt alls – men i det opretentiösa och enkla finns också det goda. Kanske är det just därför denna rätt väcker så många härliga minnen hos mig. Barndomens hemtrevliga kök, med mammas goda mat och lågmält och avslappnat småprat kring köksbordet. Långt från dagens upphaussade matstress och alla pockande krav på flashiga och komplicerade maträtter.

Om du inte har ätit stuvade ärter med korv någon gång är det sannerligen dags att prova! Här hittar du receptet!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s