Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Studenttiderna närmar sig!

Lämna en kommentar

Nu är det vår – på riktigt. Efter en gråkall Valborg (med både regn och hagel) är det äntligen varmt och soligt och här på gården har syrenernas gröna knoppar börjat titta fram lite försiktigt. Det betyder att det nu börjar bli studenttider igen, en härlig tid för alla gymnasieelever som snart ska ta på sig mössorna och ge sig ut i vuxenvärlden.

Därför vill jag gärna passa på att tipsa om min studentspecial; en sida med tips, råd och recept för en härlig studentfest – som passar även för den som har en liten budget. Det behöver inte kosta skjortan – det går att ordna en fantastisk studentfest även med relativt enkla medel! Så om du inte redan har upptäckt min studentspecial – klicka här!

Det är dukat till studentmottagning, med smörgåstårta, kycklingspett och tillbehör.

Det är dukat till studentmottagning, med smörgåstårta, kycklingspett och tillbehör.

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s