Studenttiderna närmar sig!

Publicerad av

Nu är det vår – på riktigt. Efter en gråkall Valborg (med både regn och hagel) är det äntligen varmt och soligt och här på gården har syrenernas gröna knoppar börjat titta fram lite försiktigt. Det betyder att det nu börjar bli studenttider igen, en härlig tid för alla gymnasieelever som snart ska ta på sig mössorna och ge sig ut i vuxenvärlden.

Därför vill jag gärna passa på att tipsa om min studentspecial; en sida med tips, råd och recept för en härlig studentfest – som passar även för den som har en liten budget. Det behöver inte kosta skjortan – det går att ordna en fantastisk studentfest även med relativt enkla medel! Så om du inte redan har upptäckt min studentspecial – klicka här!

Det är dukat till studentmottagning, med smörgåstårta, kycklingspett och tillbehör.
Det är dukat till studentmottagning, med smörgåstårta, kycklingspett och tillbehör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s