Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Äntligen fettisdag!

Lämna en kommentar

DSC00071Snön yr och ute är det rena julkortet men man vet ändå att vårvintern är på väg nu när fettisdagen är här. Och semlor i långa banor blir det. Hembakade semlor med hallongrädde och hallonsylt i fyllningen (är så himla gott till mandelmassefyllningen) och så bageriets klassiska. Plus ett par wienersemlor. Kunde inte låta bli… Men vi är några stycken som ska ”semmelfika” så det går åt!

Trevlig semmeldag på er!

DSC00068

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s