Snart skriver vi 2013

Nu är jag tillbaka på Matmammans Blogg igen, och just nu förbereder jag för nyårsmiddag och härliga tilltugg. I år väljer jag Boeuf Bourguignon som nyårsaftonens huvudrätt – en av de godaste rätter jag vet! Till förrätt råstekta potatisplättar med gräddfil, rom och lök och till dessert enkel vaniljglass med hemlagad chokladsås, frukt och hackade nötter. Enkelt och billigt men mycket festligt – för som vanligt vägrar jag att haka på trenden att allt nödvändigtvis ska vara dyrt och kostsamt bara för att det är fest. Recepten till min nyårsmeny 2012 hittar du på Matbloggen, min blogg på Skånska Dagbladet.

Jag önskar alla mina bloggläsare ett riktigt gott nytt år – vi ses 2013! Och glöm inte att du fortfarande kan tävla om en årsförbrukning av Havrefras!Firework1_pre

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s