Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Snart skriver vi 2013

1 kommentar

Nu är jag tillbaka på Matmammans Blogg igen, och just nu förbereder jag för nyårsmiddag och härliga tilltugg. I år väljer jag Boeuf Bourguignon som nyårsaftonens huvudrätt – en av de godaste rätter jag vet! Till förrätt råstekta potatisplättar med gräddfil, rom och lök och till dessert enkel vaniljglass med hemlagad chokladsås, frukt och hackade nötter. Enkelt och billigt men mycket festligt – för som vanligt vägrar jag att haka på trenden att allt nödvändigtvis ska vara dyrt och kostsamt bara för att det är fest. Recepten till min nyårsmeny 2012 hittar du på Matbloggen, min blogg på Skånska Dagbladet.

Jag önskar alla mina bloggläsare ett riktigt gott nytt år – vi ses 2013! Och glöm inte att du fortfarande kan tävla om en årsförbrukning av Havrefras!Firework1_pre

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

One thought on “Snart skriver vi 2013

  1. Precis det behöver ju inte vara så dyrt först vara gott:)

    God fortsättning…
    Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s