Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Jul och nyår

Lämna en kommentar

Åh vilken underbar julhelg jag har haft! Trots tomheten efter min mamma – och trots att det här är första julen som jag inte längre har någon förälder i livet – har det faktiskt varit riktigt härligt. Lugnt, skönt, avslappnat och mycket tid att njuta av mat, godsaker och trevlig samvaro med familj och vänner. Precis som det ska vara alltså – och jag är glad att det är åtminstone en helg kvar innan julen är över. Trettonhelgen är en fantastisk helg,  tycker jag, som jag gärna firar med en festlig middag i glada vänners lag.

jul1jul3jul5jul6jul7jul8

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s