Jul och nyår

Publicerad av

Åh vilken underbar julhelg jag har haft! Trots tomheten efter min mamma – och trots att det här är första julen som jag inte längre har någon förälder i livet – har det faktiskt varit riktigt härligt. Lugnt, skönt, avslappnat och mycket tid att njuta av mat, godsaker och trevlig samvaro med familj och vänner. Precis som det ska vara alltså – och jag är glad att det är åtminstone en helg kvar innan julen är över. Trettonhelgen är en fantastisk helg,  tycker jag, som jag gärna firar med en festlig middag i glada vänners lag.

jul1jul3jul5jul6jul7jul8

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s