Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Fräsch och lyxig lördagsfrukost med färska bär, croissanter och grapefruktsmarmelad…

Lämna en kommentar

Lördagar är härliga dagar. Tid att njuta, tid att umgås med familjen, tid att lata sig med en lång och avslappnad frukost. Idag avnjöt vi färska blåbär med mjölk, granatäpple samt croissanter med en fräsch och god blodgrapemarmelad från Bruket. Härligt lyxigt!

Marmeladen kom i Florida grapefrukts goodiebag igår (tack för det!) men finns att köpa i Brukets butik på Störtloppsvägen i Hägersten och på P&B i Hötorgshallen för den som är intresserad. Marmeladen är jättegod och dessutom finns det en djupare mening med verksamheten, eftersom den drivs i socialpsykiatrins vård och utgör en meningsfull sysselsättning för människor med funktionshinder och liknande. Så när den här burken tar slut är det jag som sticker iväg och införskaffar en ny, det är en sak som är säker!

Ha en trevlig lördag, allesammans!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s