Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Baka ett pepparkakshus!

Lämna en kommentar

Nu är det hög tid att baka årets pepparkakshus! Oavsett om man gör det enkelt för sig och köper ett färdigt, eller om man vill baka det från grunden, är det mysigt och hemtrevligt med ett pepparkakshus – och så doftar det ju så gott! Här är recept på en deg som passar bra till just husbygge och även länkar till inspirerande webbplatser…

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s