Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Kalljästa frallor blir läckert formbröd!

Lämna en kommentar

Kalljäst från Kungsörnen - perfekt till frukost!

Jag brukar inte ta till genvägar i köket, men de nya kalljästa mjölblandningarna från Kungsörnen gillar jag verkligen – särskilt de kalljästa frukostfrallorna med havre. Kolla här! Och de blir precis lika goda om du bakar ut dem som formbröd, så det så! Prova själv! Underbart rostat med en god marmelad till! Varför inte en smaskig äppelmarmelad nu när äpplena är som finast? Titta in på Söta saker och låt dig inspireras!

Eller titta in på Familjeliv – här finns en massa härliga recept! Vad sägs t ex om Pink Grapefruit och päronmarmelad? Yummy!

Allt om mat har ett läckert marmeladrecept för whiskyälskaren. Ett underbart recept med pumpa, vanilj och whisky – perfekt till söndagsbrunchen!

Och när vi ändå är inne på brunch – du har väl inte missat min brunchspecial? En massa tips får du där, och vill du ha fler tips på brunch och långfrukost, så kolla här och här!

Härligt havrebröd till frukosten!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s