Bästa maten till Halloween

Pumpalyktor hör Halloween till!

En del tycker att Halloween enbart är en kommersiell helg som ska undvikas, men det tycker inte jag. Eftersom Halloween firas den 31 oktober krockar ju inte heller Halloweenfirandet med vårt traditionella och mer stillsamma firande av Allhelgonahelgen. Så eftersom jag gillar fester och högtider brukar jag alltid passa på att göra det så mysigt jag kan under Halloweenhelgen, medm ycket god hemlagad mat, godis och riktigt ruggiga skräckfilmer förstås!

Inför Halloween samlar jag några av mina bästa recept på en särskild sida, som du hittar här. Den kommer att uppdateras regelbundet framöver så titta gärna in om du vill få lite tips på mat eller annat till Halloweenhelgen! Förutom mina egna recept länkar jag också till andra bra sidor, bland annat sidor med utförliga och bra instruktioner på hur man skär ut en vacker pumpalykta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s