Surströmmingstider!

Jag ska villigt erkänna att jag inte är någon van surströmmingsätare. Men jag vänjer mig mer och mer och årets surströmmingsskiva blev riktigt fin – jag upptäckte nu att surströmming är en alldeles ypperlig delikatess. Lite tur hade vi denna gång, som hade fått tag i Leif Mannerströms surströmming med enbart romstinna honor – så gott!

Vill du ha tips om hur du bäst äter surströmming, vilka tillbehör som passar bäst, hur du ska bära dig åt om du är nybörjare? Besök Surströmmingsakademin! Här kan du också läsa om surströmmingens historia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s