På Saint Patrick’s Day blir alla irländare

Saint Patrick’s Day är ständigt återkommande här på bloggen. Jag älskar verkligen Saint Patrick’s Day och irländarnas sätt att fira sin nationaldag och sitt nationalhelgon, och redan i mitten av februari börjar jag längta. I år blir det till och med lite av en ”Saint Patrick’s-helg” eftersom dagen infaller på en tisdag. Livet går med andra i grönt från fredagen den 13 mars i år!

Det betyder förstås att det finns tid att frossa i en massa goda irländska maträtter, desserter och drycker. Här hittar du en länk med massor av läckra recept som passar för den ultimata Saint Patricksfesten:

Saint Patrick’s Day recept

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s