Veganskt julbord på anrika Ulla Winbladh

Visst är det härligt att gå ut och äta julbord på en trevlig restaurang så här veckorna innan jul? Själv väljer jag helst de traditionella rätterna – sill och lax, korvar och pastejer, skinka och oxtunga – men alltfler väljer numera veganskt. Det har man tagit fasta på på Wärdshuset Ulla Winbladh på Djurgården, där man dukar upp ett veganskt julbord som komplement till det traditionella.

Ulla Winbladhs veganska julbord kompletterar det klassiska med alternativ till sill, lax, kallskuret och de varma rätterna. Julbordet dukas upp på en separat buffé och innehåller bland annat vegansk skagen, gulbetor med tångrom, gravad morot med dill- och senapsås, kålrotslåda, julbullar med svampsås och saffran- och lingonsockerkaka. Låter det inte gott så säg!

Ulla Winbladhs julbord serveras från torsdagen 21 november till måndagen 23 december.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s