Årets julsortiment från Carlsberg

Nu finns årets julsortiment från Carlsberg Sverige ute i handeln, och det bjuder både på nyheter och klassiker. Vi har provat!

Bland nykomlingarna blev vi särskilt förtjusta i Apotekarnes Vintermust med toner av kaffe och mörk choklad och Apotekarnes Bryggarmust, som är en blandning av alkoholfri julöl och julmust och som smakar alldeles förträffligt till allt det goda på julbordet. Och glöm det där tramset om att det inte ”får” heta julmust längre – det får det visst! Och precis som vanligt så ingår även den klassiska julmusten i sortimentet!

Den alkoholfria lagern Falcon Vinterbrygd är också en mycket trevlig bekantskap, med sina toner av choklad, kaffe och torkad frukt. Passar till julens salta rätter men är också god att dricka som sällskapsdryck, med lite snacks till.

Själv är jag mycket förtjust i Carnegie Porter – det fanns alltid på julbordet hemma hos mormor och morfar när jag var barn och för mig är det nästan lika omistligt som julmusten.

Mycket fin är Jacobsen Naked Christmas Ale, med doft av kanel, vanilj, citrus och lakrits – verkligen en mycket smakrik öl som har en väldigt julaktig känsla.

Här hittar du en lista på hela julsortimentet från Carlsberg Sverige – säkert kommer du att hitta en hel del som faller dig i smaken. Med eller utan alkohol – klassiskt och nytt – här finns verkligen något för alla julbord och för alla smaker!

Carlsberg Sveriges julöl finns till försäljning på Systembolaget från 1 november.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s