Saturnus alkoholfria – klassiska och nya smaker på årets glöggmingel

Nu är december här och det är tid för glöggmingel. Det finns inte mycket som är trevligare, tycker jag, och i år firades den första glöggfesten med alkoholfritt från klassiska Saturnus. Både traditionella och nya smaker finns i det alkoholfria sortimentet vad sägs om Hallon & Lakrits och Choklad & Hjortron? Den sockerfria glöggen finns också kvar i årets sortiment, och det är verkligen tacksamt för den som är diabetiker men ändå vill kunna njuta av en god glögg.

Bland de nya sorterna fastnade jag särskilt för Superfruktglögg. Den är gjord på riktigt vin, där alkoholen tagits bort, och smaken är en alldeles oemotståndlig mix av granatäpple, apelsin och mörka bär och de klassiska glöggkryddorna. Den passar förstås att servera varm på klassiskt vis, men jag föredrar den faktiskt kall, med en isbit och en apelsinskiva – då kommer den verkligen till sin rätt.

Planerar du ett glöggmingel i goda vänners lag? Då har du säkert nytta av Saturnus glöggmingelplanerare! På sajten kan du förstås läsa mer om Saturnus alla glöggsorter – med och utan alkohol – och en massa trevliga tips och recept för glöggfesten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s