Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Fairtrade på Lidl 

Lämna en kommentar

  Lidl fortsätter att överraska med bra val. Rättvisemärkt kommer alltmer, till glädje för alla, och visst känns det mycket trevligare att handla mat som är producerad med rättvisa och solidaritet i fokus.  

 Lidls eget fairtrade-märke heter Fairglobe och rekommenderas varmt. Te, socker, godis, kakor…  Dessutom saluför Lidl också ekologiska produkter under namnet Biotrend. Du hittar bl a mjölk, fil och ägg i Lidls ekologiska sortiment. 

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s