Fairtrade på Lidl 

  Lidl fortsätter att överraska med bra val. Rättvisemärkt kommer alltmer, till glädje för alla, och visst känns det mycket trevligare att handla mat som är producerad med rättvisa och solidaritet i fokus.  

 Lidls eget fairtrade-märke heter Fairglobe och rekommenderas varmt. Te, socker, godis, kakor…  Dessutom saluför Lidl också ekologiska produkter under namnet Biotrend. Du hittar bl a mjölk, fil och ägg i Lidls ekologiska sortiment. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s