Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Palla frukt!

Lämna en kommentar

Nu är det dags igen – för de svenska äpplena! Du som har trädgården full är lyckligt lottad, äpplen är ju så otroligt användbara på alla tänkbara sätt. Äppelchutney, äppelkräm, äppelpaj – det finns ingen ände på allt man kan göra med äpplen!

Medan vissa har äpplen, och annan frukt, så de knappt har tid och möjlighet att använda dem så finns det förstås också en massa människor som inte har det. Så vad ska vi göra då? Tja, palla förstås – och det med trädgårdsägarens tillstånd! Nu finns nämligen en synnerligen trevlig hemsida som heter Pallafrukt.se, en mötesplats för dig som inte pallar plocka din frukt – och för dig som pallar… Ja, ni fattar. Ett riktigt kul initiativ, tycker jag!äpplen

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s