Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

En stämningsfull nationaldag tillönskas alla bloggläsare!

Lämna en kommentar

Känslorna för ens land kan vara så många och så sammansatta men i de här två traditionella polskorna, arrangerade av den fantastiske Jan Johansson, sammanfattas det jag älskar så innerligt; sommarens blomsterängar, suset från de vidsträckta skogarna, spegelblanka insjöar och det finstämda vemodet. Lyssna och njut – och hör granskogen susa…

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s