Swedish Meatballs – en verklig klassiker!

När helgen kommer vill man gärna unna sig lite extra goda middagar. Själv tycker jag att den klassiska svenska husmanskosten passar perfekt till helgens middagar och denna helg blir det till att rulla köttbullar. Det finns inte mycket som är så himla gott som just köttbullar serverade på det klassiska svenska viset med potatis, gräddsås och lingon – inte undra på att Swedish Meatballs är en världsberömd maträtt!

Alla har väl sina egna favoritköttbullar. Jag gör mina köttbullar på samma sätt som mamma och mormor före henne. Här är mitt recept!

En kommentar

  1. Detta skall provas för min matblogg, jag gjorde köttbullar häromdagen, och det visade sig som vanligt att dom blev lite för lösa. Jag behöver nog mera mjöl i mina. Jag gjorde tre olika sorter, en naturell, en med grön pesto och en med spansk peppar chili. Jag blev mest nöjd med chili varianten. Smakade jättemycket chili, men ingen hetta alls.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s