Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Festbrödet igen – men vilket är ditt bästa bröd?

Lämna en kommentar

Aromatiskt festbröd, här med ost och oliver

Mitt goda festbröd kan man fylla med nästan vad man vill. Nu sist jag bakade det bytte jag ut mozarellan och de soltorkade tomaterna mot vanlig riven hårdost och gröna oliver – det blir lika gott det! Och egentligen är det faktiskt bara fantasin som sätter gränsen för vad man kan fylla det med. Har du något bra förslag? Skicka gärna in en liten kommentar med tips på hur det goda festbrödet blir ännu godare – eller skriv och berätta vilket bröd du helst bakar när du vill bjuda på något gott till exempelvis buffén!

Vill du så får du gärna gästblogga hos mig, så hör av dig!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s