Studentmottagningen behöver inte bli dyrare än du har råd med!

Härliga studenttider!

Vi är fortfarande mitt uppe i studenttider, och senast igår eftermiddag drabbades jag av ett gäng studenter som tjoade och spelade hög musik på ett lövat flak. Drabbades – fast på ett positivt sätt. Jag älskar den här tiden på året och jag gläds med studenterna. Men mottagningen kan bli dyr och många föräldrar tycker sig inte ens ha råd att ordna en mottagning för sina studenter.

Det är förfärligt att det gått så långt att en studentmottagning ska vara en fråga om ekonomi. Men det går att fixa en högtidlig och festlig studentmottagning utan att ruinera sig. Du har väl inte missat mina tips och recept? Här hittar du dem!

Trevlig student!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s