En smak som inte får fattas i mitt kök…

Kryddor är livets salt, för att uttrycka det lite vitsigt. Jag menar, vad vore chilin utan chili? Pizzan utan oregano? Kalopsen utan kryddpeppar? Bolognasåsen utan worcestershiresås?

En härlig smaksättare, som ofta glöms bort numera, är den klassiska HP-såsen. Jag använder den till en massa gott i köket. Perfekt till brunchen med äggröra med korv eller bacon, till exempel. Underbar att pensla på hamburgare. Suverän i köttfärssåsen eller som bas i en grillsås. Och helt suverän i goda bakade bönor!

Och nu när HP-såsen finns i plastflaskor blir det ännu enklare att få ut det allra godaste. Så glöm inte bort den klassiska HP-såsen! Och vill du ha mer tips på vad du kan använda den till, kolla här!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s