Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Bullfest

Lämna en kommentar

På måndag blir det bullfest i Matmammans kök! Redan nu är kanelbullarna färdigggräddade, på väg in i frysen där de ska få vila innan det är dags för Kanelbullens dag. En plåt med klassiska kanelsnäckor och en plåt med kanelsnurror fyllda med blandade nötter. Mums! Kanske lika bra att låta ett par av dem ligga framme till lördagens kvällskaffe…

Kanelsnurror och kanelsnäckor i väntan på kaffet...

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s