Långsamt tillbaka till vardagen

Sorgen efter en älskad hund är som sorgen efter en älskad människa. Alla som mist ett älskat djur vet hur oerhört smärtsamt det är. Nu försöker vi långsamt ta oss tillbaka in i en fungerande vardag och det är klart att det är en fantastisk hjälp att vi fortfarande har vår älskade Märta hos oss. Nu får hon all vår kärlek och all vår värme och tröstar oss när det blir för svårt.

Själv verkar hon helt tillfreds med att nu vara ensam hund och jag inbillar mig att hon nog visste vad som var på gång. Hundar kan känna på sig om någon är sjuk och jag är helt säker på att hon visste att lilla Favvis tid var ute. Det gläder mig att hon är så harmonisk och lycklig och att hon inte vankar runt och letar efter lillasyster.

Mat måste man förstås äta oavsett hur man mår, och idag blev det Piccata Milanese på kycklingfilé. Receptet hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s