Oh, Italien…

Nu börjar det se ut som om man åter kan företa sig en och annan resa i Europa och ett av de resmål jag längtat mest till är Italien, och kanske framför allt Rom som jag älskar. Under den här pandemin har jag nog lagat mer italienskt än någonsin förr – det blir lite som att semestra hemma i köket när man dukar upp en härlig italiensk middag med ett gott vin till.

Jag har många favoriträtter i det italienska köket och samlar den här på bloggen på en specialsida. Italienska receptsamlingen uppdateras hela tiden och där kan du hitta mina favoritrecept från Rom och andra platser i Italien.

Har du någon speciell favoriträtt i det italienska köket? Skriv och berätta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s