Pierre Olivier Blanc de Blancs Prestige Brut – lyxigt franskt bubbel till nyår

Vill du testa ett riktigt gott bubbel till nyår? Det franska mousserande vinet Pierre Olivier Blanc de Prestige Brut är en ekologisk Blanc de Blancs som passar utmärkt till middagen eller under kvällen som ett elegantare alternativ. Torrt, friskt och fräscht passar det lika bra som sällskapsbubbel till tolvslaget eller till en läcker skaldjursmiddag.

Vi har tjuvstartat lite och serverade det här goda vinet till en riskrans med räkor, det var fantastiskt gott. Receptet hittar du här.

Pierre Olivier Blanc de Blancs Prestige Brut är välbalanserat med mjuka och uppfriskande bubblor. Doften är medelstor och angenäm med inslag av solmogna päron och äpplen. Smaken har en trevlig fruktsötma med inslag av gula frukter, päron och äpple. Rekommenderas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s