Gott nytt år!

Nu går 2020 mot sitt slut och många av oss drar nog en suck av lättnad över att detta år, som sannolikt kommer att benämnas ”coronaåret” under lång tid framöver, nu är över. Själv är jag lyckligt lottad. Både jag och min familj har sluppit sjukdomen. Samtidigt är det klart att isoleringen varit kännbar på många sätt. Nu ser jag fram emot 2021, som förhoppningsvis kommer att innebära att åtminstone vissa saker kan återgå till något som åtminstone liknar tiden före covid-19-

Gott slut och ett riktigt gott nytt år!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s