New York, New York

Nu är det snart tre år sedan jag besökte New York senast. Jag hade planerat att resa nu i november, för att hälsa på mina vänner i New York och New Jersey och fira Thanksgiving med dem, men jag hade inte kommit längre än till planeringsstadiet när coronapandemin slog till.

Nu ser det ut att dröja länge innan jag får återse mitt älskade New York. Så jag får nöja mig med att ta fram gamla minnen istället…

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s