Kräftskivan är en omistlig tradition!

Nu är det dags igen – vi är i kräftans tid och här ska frossas på de röda läckerheterna. Ja, och på de brandgula också förstås – havskräftorna som jag nästan tycker är ännu godare och matigare än de röda… Men det är en smaksak förstås. Goda är de i alla fall, och allra helst med lite läckra tilltugg. Sprödvärmd baguette, ost och kex, en härlig ostpaj, eller varför inte en laddning köttbullar och prinskorv? Jag älskar den traditionella kräftskivan, och försöker avnjuta dessa underbara skaldjur så ofta jag kan nu under sensommaren och den tidiga hösten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s