Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Gott och blandat med ingefära från Ginger People

1 kommentar

I julas fick jag ett paket med produkter från ett företag som heter Ginger People. Ingefärsöl, ingefärssirap, ingefärsspread… Och eftersom ingefära inte bara är nyttigt utan också så otroligt gott så har det varit fest här förstås. Vad jag särskilt gillar är att produkterna verkligen smakar ingefära på riktigt – inget trist och tamt alls utan riktigt rivigt och gott.

Själv rekommenderar jag särskilt Ginger Beer, en alkoholfri och ofiltrerad öl. Den smakar alldeles förträffligt, och ingefärssmaken är mycket tydlig och så där ”raspig” och het som färsk ingefära brukar vara.

Ginger Syrup är en höjdare i teet eller kaffet, till pannkakorna eller till bakning. Jag bakade en mjuk kryddig kaka med malen ingefära och så bytte jag ut hälften av strösockret mot Ginger Syrup. Såååå gott!

Ginger Spread är också fantastiskt gott, prova på nybakade scones eller till kex och ost! Yummy!

På företagets svenska hemsida finns alla produkter listade, med beskrivning och innehållsförteckning.

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

One thought on “Gott och blandat med ingefära från Ginger People

  1. Pingback: Belgiska våfflor med söta tillbehör | Matmammans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s