Tjäna pengar till klasskassan med Delikatesskungen!

Höstlovet är över och nu är det dags att börja tänka på advent och jul. Och just vid den här tiden på året är det också extra gynnsamt för skolklasser och idrottslag att dra in lite extra pengar till kassan. Det är relativt enkelt att göra med hjälp av Delikatesskungen, det har jag väldigt goda erfarenheter av sedan min son gick i skolan. För vem blir inte glad över möjligheten att köpa härlig salami, högklassig cheddar och belgiska praliner till jul?

Klart man vill köpa hem delikatesser inför storhelgerna! (Foto: Delikatesskungen)
Klart man vill köpa hem delikatesser inför storhelgerna! (Foto: Delikatesskungen)

Det fiffiga med Delikatesskungen är att man helt enkelt bokar ett säljpaket med smakprover, säljtips och en massa annat praktiskt, men att man ingenting betalar förrän varorna är levererade till kunden. Vinsten blir olika stor beroende på hur mycket man säljer förstås, men förlora kan man inte göra. Om varje barn i en klass på 25 elever säljer 8 produkter var blir förtjänsten 13 000 – det är inte illa det!

Ibland kommer jag på mig själv med att sakna den där tiden, när alla vi föräldrar och barn – både i skolan och i fotbollsklubben – gjorde gemensam sak för möjligheten att ge ungarna en härlig klass- eller idrottsresa och beställde hem delikatesser att sälja och sedan ordnade julbasar… Det gick åt som smör, kan jag lova! Fast som tur är har jag grannar och vänner som har barn i skolåldern, så jag får fortfarande chansen att köpa Delikatesskungens läckra produkter till jul!

På Delikatesskungens hemsida kan du läsa mer om hur du gör för att just din klass eller idrottsklubb ska få in extra pengar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s