Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Kronjäst surdeg för det goda frukostbrödet

Lämna en kommentar

Kronjäst har kommit med en ny surdeg, i en helt ny förpackning. Den nya förpackningen – och innehållet förstås – skiljer sig från den som har funnits tidigare. Förpackningen har en ventil som släpper ut den gas som bilds i surdeg och det gör att den nya surdegen kan vara maximalt aktiv – självklart ett plus för den som vill baka surdegsbröd men som gärna tar hjälp med själva surdegen. Den nya förpackningen är också mer miljövänlig än den tidigare och det är förstås ett plus för alla. KronJäst Surdeg

Den finns som råg- och fullkornsvetemjöl, och lanserades i butik under september 2015. Själv har jag bakat ett alldeles underbart bröd, kallat Bigabröd, efter ett recept på Kronjästs hemsida – rekommenderas!

Kronjästs surdeg ger ett gott och aromatiskt bröd, så du som inte har en egen surdeg i köket kan numera baka lika gott bröd som den mest surdegsvane!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s