Ordning och reda med EssVision

Jag har alltid varit något av en slarver. Visst, jag har en massa pärmar för viktiga papper – men använder jag dem? Hmm… Inte direkt. Pärmarna står halvtomma och lådor och hyllor svämmar över av diverse dokument.

Samma sak är det med datorn. Ibland städar jag upp, skapar prydliga mappar, och fixar ett system. Men snart är jag där igen, där allt bara är en enda röra.

Det går väl möjligen an när det gäller ens privatliv, åtminstone om man har ett enkelt och lättöverskådligt sådant. Men har man ett företag, hur litet det än må vara, är det definitivt inte lyckat, det vet jag av egen erfarenhet efter att min man och jag drev företag under flera år.

Men det finns hjälp att få, även för en slarver. EssVision har många olika lösningar för hantering av information inom både privat och offentlig sektor och kan hjälpa till att skapa hållbara system för dokumenthanteringen. Och det kan minsann behövas! Systemet heter Evolution, och behöver man utöka så finns ett antal tilläggstjänster att köpa, bra att veta tycker jag, så behöver man inte känna sig alltför begränsad.

Att hålla ordning kan faktiskt vara svårt för många. Därför är jag odelat positiv till den här hjälpen. På något sätt känns det väldigt tryggt att veta att man har ett system som hjälper till så att rätt dokument är tillgängliga för rätt personer…

Ordning och reda vill väl alla ha men vissa av oss behöver lite hjälp, både på skrivbordet och i datorn... (Foto: Wikimedia kommens)Ordning och reda? Ja tack! Men vissa behöver lite hjälp på traven… (Foto: Wikimedia Commons)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s