Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Förkylningstider är citrustider…

Lämna en kommentar

Nu är det förkylningstider. Lindra de värsta symtomen med citrusfrukter och ingefära! Jag blandar alltid i riven färsk ingefära i mitt te, sötar med lite honung (gör underverk för halsen!) och droppar i lite citrussaft och kanske ett par citrusskivor. Gott och nyttigt och perfekt för den som är förkyld!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s