Ekologiska box-viner för långa grillkvällar – Pasqua Sanzero Cabernet Merlot och Pasqua Sanzeno Chardonnay

rött2Nu stundar grillsäsongen och vad kan väl vara mer passande än en ny box med ekologiskt rödvin till grillfesten? Pasqua Sanzero Cabernet Merlot från Italien är det perfekta vinet för sommarens grillkvällar. Det är ett lättsamt och fruktigt rödvin med en trevlig smak av mörka bär och lakrits. Passar perfekt till medelkraftiga kötträtter, grillade grönsaker, fläsk och kyckling. Prova till en riktigt god hamburgare, till exempel… Yummy! Finns som beställningsvara på Systembolaget och kostar 199 kr för 3 l.

För dig som föredrar vitt finns Pasqua Sanzeno Chardonnay – ungdomlig och fruktig men på samma gång en ganska frisk karaktär med toner av tropiska frukter, päron, vanilj samt fat. Passar väldigt bra till medelkraftiga fiskrätter, grillade skaldjur och grönsaker. Vinet har även en imponerande låg sockerhalt på endast 5g/liter. 

vitt rött

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s