Vår…

Nu är våren kommen! Det är grönt och vackert, denna härligt skira grönska som gör maj månad till en av årets finaste. Som alltid, så här års, längtar jag hem till Bergslagen. Ja, jag säger hem för trots att jag bott i Stockholm i över 30 år – längre än jag bodde i Värmland – så är Karlskoga och den underbara bergslagsnaturen där alltid hemma ”på riktigt” för mig.

Men Stockholm är också fint, minsann. Inte minst här, där jag bor, där vår gård just nu står i blom. Välkommen underbara vår!

DSC_3993 DSC_3952 DSC_3971 DSC_3963 DSC_3953

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s