Prova Petite Faiblesse – ett friskt, vitt vin!

p faiblGör ett litet avbrott i glöggandet och prova ett härligt friskt vitt vin istället! Petite Faiblesse Sauvignon Blanc beskrivs som en perfekt accessoar för den moderna kvinnan som inte följer trender, utan leder dem. Och jag är böjd att hålla med. Bara flaskan i sig, med en etikett som minner om en fransk film från det chica 60-talet, och det är inte så konstigt – illustrationen har tagits fram i samarbete med den japanska modeillustratören Yovo.
Men det är inte bara etiketten som gör Petite Faiblesse till ett särskilt minnesvärt vin. Doften är ren och aromatisk med inslag av bland annat citrus och krusbär – bara det… Smakmässigt är det torrt, med friska toner, och det passar förträffligt till lättare rätter med fisk och skaldjur, eller till sallad och en fin buffé. Prova också som apéritif!

Petite Faiblesse  (750 ml)

Artikelnummer     5392
Alkoholhalt           9,5%
Årgång                 2013
Pris                      70 kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s