Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Tomtemors Starkvinsglögg – perfekt sötma och styrka!

Lämna en kommentar

glöggVi har provat Tomtemors Starkvinsglögg, glögg från Malmköping, signerad Solveig Sommarström. Under festliga former ordnade vi ett trevligt mingel med en skara överförtjusta gäster som resultat.

Klassiskt kryddad, balanserad sötma och en lätt pepprig eftersmak blev omdömet. Perfekt i både styrka och smak slår den det mesta som finns på marknaden. Avnjut den het med russin och mandel på traditionellt vis, eller rumsvarm till ost och kex, och njut!

Tomtemors Starkvinsglögg från Viness tillverkad i Malmköping. Kommer på 10 butiker i Sörmland samt I Beställningssortimentet för hela landet. Nummer 30073-01 kostar 93 kr. Säljstart 1 November. 15 vol-% och något mindre söt än de flesta andra glöggar. Lika god och lika hantverksmässigt tillverkad i år som i fjol.

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s