Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Äntligen 1 advent…

Lämna en kommentar

Äntligen är det 1 advent. Ni som hängt med på min blogg ett tag vet att just adventstiden är något av det härligaste jag vet. Att få tända det första ljuset… Jag blir lycklig som ett barn på julafton varenda gång!

Nu i december bloggar jag också på Matmammans Julblogg igen där jag kommer att blogga om allt det härliga och underbara med advent och jul. Självklart kommer jag också att fortsätta blogga även här. Vi ses!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s