Äntligen advent!

Äntligen är vi i adventstiden igen! Som jag längtat… Att få tända det där första ljuset ger mig fortfarande samma härliga känsla av lycka, hopp och förväntan som det gjorde när jag var barn. Mycket har hänt under senare år – jag har mist många nära och kära inom loppet av några år – men jag finner mycket styrka i alla ljusa minnen. Så länge de människor (och djur) jag älskat och fortfarande älskar finns i mitt hjärta kan de aldrig riktigt dö, känns det som. Och det blir ännu tydligare så här års, när vi närmar oss gemenskapens stora högtid julen.

Imorgon, när jag tänder det första ljuset, kommer jag att skänka några tankar åt dem jag älskar, som lämnat jordelivet. Min pappa, som dog 2007. Mamma, som gick bort 2012. Min älskade Sunny – familjens första hund – som hann bli drygt 13 år innan hon lämnade oss i april i år. Alla mina kära vänner och släktingar. Och så kommer jag att tänka på hur lyckligt lottad jag ändå är som har fått känna dem alla, som har så glada minnen av dem – och som dessutom har en livskamrat, en son, två underbara hundar som fortfarande är unga och har hälsan, massor med fina vänner, ett härligt jobb…

Imorgon börjar jag också blogga på Matmammans Julblogg igen. Där kommer du att hitta massor av inspirerande recept, tips och länkar inför julen. Vi ses där! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s