En vegetarisk dagsutflykt

Utflykter är härligt, såväl på sommaren som nu under den vackra hösttiden. Så mysigt att sticka ut och se sig omkring, kanske ta en macka eller en korv på nåt trevligt museum eller på en nöjespark. Fast för den som är vegetarian är det inte alltid fullt så enkelt. Det är inte alla utflyktsmål som erbjuder veggoalternativ. Men nu finns det en bra hjälp om du på förhand vill veta om du kan byta ut varmkorven mot ett grönt alternativ: En Vegetarisk Dagsutflykt!

En Vegetarisk Dagsutflykt listar vilka nöjesparker, djurparker, lekland och museum och så vidare som erbjuder vegetariska alternativ. Du kan också hitta länkar med info om vilka animaliska ingredienser som kan dölja sig i produkter som uppges vara vegetariska.

En Vegetarisk Dagsutflykt är med andra ord en mycket välkommen sida, både för vegetarianer och även för oss andra som ibland hellre äter grönt!Chiles_in_Tenancingo_Market

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s