Söndagsgrill

Det blir mycket grillning just nu. Jag älskar spontaniteten, det enkla och lättsamma i att gå ut på gården och tända grillen och sen plocka ihop lite smått och gott från kyl och skafferi och ordna festmiddag. Grillade grönsaker, penslade med lite olja och salt, är en riktig höjdare – och det gör ingenting alls om de blivit lite ledsna i svalen. Har du sen ett paket grillkorv så är saken klar. OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag grillade vi chorizo (inköpta för en billig penning eftersom de hade kort datum) och grillade majskolvar. Supergott och en trevlig avslutning på helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s