Ny hund och latmanspizza…

Ibland måste man få vara lite lat. Särskilt om man, som jag, blivit med hund. En och en halv månad efter Sunnys bortgång har vi nu två hundar igen: Lilla Märta, som fyller 3 i juli och som kom till oss i september 2010, och hennes lillasyster Favvis, som fyllde 1 i januari. Än så länge har vi henne bara på prov, för vi måste ju se att det fungerar både för henne och Märta och för flickornas mamma Ronja, som nu är ensam kvar hos uppfödaren. Men vi hoppas…

Märta är inte längre ensam...
Märta är inte längre ensam…
... för lillasyster Favvis har kommit hit!
… för lillasyster Favvis har kommit hit!

Fullt upp är det i alla fall så idag blir det latmanspizza. Färdig deg och färdig tomatsås signerat Sara Lee, och på den skivade champinjoner, som jag marinerat en stund i olivolja med grovsalt, tunnskivad squash och rödlök samt lite riven ost. Gott i all sin enkelhet – och eftersom det är lördag så får det bli ett glas vin till…

Sara Lee-pizza med svamp, squash, rödlök och ost - inte fel en lördagskväll!
Sara Lee-pizza med svamp, squash, rödlök och ost – inte fel en lördagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s