Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Ny hund och latmanspizza…

Lämna en kommentar

Ibland måste man få vara lite lat. Särskilt om man, som jag, blivit med hund. En och en halv månad efter Sunnys bortgång har vi nu två hundar igen: Lilla Märta, som fyller 3 i juli och som kom till oss i september 2010, och hennes lillasyster Favvis, som fyllde 1 i januari. Än så länge har vi henne bara på prov, för vi måste ju se att det fungerar både för henne och Märta och för flickornas mamma Ronja, som nu är ensam kvar hos uppfödaren. Men vi hoppas…

Märta är inte längre ensam...

Märta är inte längre ensam…

... för lillasyster Favvis har kommit hit!

… för lillasyster Favvis har kommit hit!

Fullt upp är det i alla fall så idag blir det latmanspizza. Färdig deg och färdig tomatsås signerat Sara Lee, och på den skivade champinjoner, som jag marinerat en stund i olivolja med grovsalt, tunnskivad squash och rödlök samt lite riven ost. Gott i all sin enkelhet – och eftersom det är lördag så får det bli ett glas vin till…

Sara Lee-pizza med svamp, squash, rödlök och ost - inte fel en lördagskväll!

Sara Lee-pizza med svamp, squash, rödlök och ost – inte fel en lördagskväll!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s