Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Vad är det bästa med midsommar?

1 kommentar

Nu är det bara en vecka kvar till midsommar och snart är det premiär för min nya midsommarsida! Eller nypremiär, om man ska vara riktigt ärlig – det finns ju redan en fast jag håller på och förbättrar den. Jag har redan tjuvstartat lite, kolla här!

Och så vill jag passa på och ställa en fråga till mina läsare: Vad är det bästa just du vet med midsommar? Skriv och berätta!

 

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

One thought on “Vad är det bästa med midsommar?

  1. Alla vackra blommor och feststämningen och jordgubbarna förstås.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s