Studenttider…

Publicerad av

Nu stundar studenttider igen och det är inte utan att jag blir lite nostalgisk när jag tänker på den vår då jag själv fick ordna studentmottagning för sonen när han gick ur gymnasiet… En fin fest blev det, men långtifrån så dyr att den ruinerade oss. Det behöver den ju heller inte vara, för dyrare är – som jag brukar säga då och då – inte nödvändigtvis bättre… Jag minns studentmottagningar som  säkert kostat hur mycket som helst att arrangera, men inte alls var särskilt trevliga. Det handlar ju mer om hur man skapar stämning och värme än om hur mycket pengar man lägger ner!

Jag har i alla fall turen att vara bjuden på ett par studentfester i år, och det ser jag verkligen fram emot! Tycker det är så ljuvligt stämningsfullt detta med studenten, att se alla glada ungdomar som springer ut efter flera år av hårt pluggande!

För den som har en tonåring som tar studenten i år, men som har en liten budget och måste vända på slantarna har jag samlat en mängd tips och recept som passar perfekt för studentfesten. Pajer, smörgåstårtor, tårtor, kyckling… Ta en titt – kanske får du lite inspiration… Det är ju inte summan man lägger ner på festen som har störst betydelse, utan hur mycket glädje och kärlek som genomsyrar den!

Smörgåstårta är alltid rätt på en studentmottagning – och går att fixa med relativt billiga ingredienser! Ta en titt på min specialsida för studentmottagningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s