Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Pepparrotskött – en pärla i det svenska köket!

Lämna en kommentar

Idag har jag lagat pepparrotskött. En underbar maträtt, och tyvärr ofta bortglömd idag. Men pepparrotskött står sig mycket väl bland mer ”modern” mat, och har en självklar plats på matbordet! Receptet hittar du här. Kolla också gärna in några andra av mina husmansrecept, här finns några av mina bästa recept!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s