Stilla veckan – i väntan på påsk

Nu går vi in i det som kallas Stilla veckan (påskveckan är den vecka som infaller efter påsk) och jag börjar så smått planera för påskens goda middagar. Klassisk svensk påskbuffé blir det förstås under åtminstone någon av påskdagarna – Jansson, stuvade ägg, sill och ägghalvor, kavring, goda ostar och mycket, mycket mer – men jag brukar också laga lite nya spännande rätter just under påsken. De ska jag förstås dela med mig av här! På återseende under veckan!

Frukostägg i ljusrosa (hallon), blålila (blåbär) och gula (gurkmeja) på påskens frukostbord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s