Så ser mitt drömgarage ut

Jag har varken villa eller garage och jag är nöjd med lägenhet och parkeringsplats. Men det är klart att man drömmer om ett hus ibland och kanske ännu mer om ett garage. Jag vet inte varför det känns så magiskt med ett stort garage, kanske beror det på alla amerikanska filmer och serier man sett genom åren. Jag har en bekant som säger att hans vision av himmelriket är en garageuppfart à la Simpsons, där solen alltid skiner och där man lirar basket om kvällarna, och inne i garaget har han sin ”mancave” med alla TV-spel som någonsin funnits och ett kylskåp där innehållet aldrig tar slut.

Lite så är det nog, att man har en romantisk dröm om det där perfekta garaget. För den som har möjligheterna är det bara att söka på Garageportar Stockholm och se vad som står till buds.

Själv får jag fortsätta drömma och fantisera. Och i mitt drömgarage skulle jag inte bara ha min drömbil (en Ford Mustang från 1965 eller -66) utan dessutom en stor samling dockskåp. Jo, jag vet att det förmodligen är vanligare att folk har barer, flipperspel och mopeder och liknande i sina garage men garage är inte bara till för lekfulla män utan även för lekfulla kvinnor och i mitt fall är det dockskåp som är den stora passionen. Så mitt drömgarage skulle bli en riktig ”womancave” med dockskåp i alla möjliga och omöjliga modeller och med dekorationer som man kan anpassa efter årstider och högtider. Det ni! Det kallar kallar jag drömgarage!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s