Snart är det den tiden igen…

Jag vet, det är över två veckor kvar tills det är dags att fira Saint Patricks Day, men jag har redan börjat längta. Det är verkligen något alldeles speciellt med denna högtidsdag – en festdag vi delar inte bara med Irland och halva USA:s östkust utan även med Nigeria och många andra delar av världen. På Saint Patricks Day är vi alla irländare, helt enkelt, och vad kan vara bättre än att frossa i irländsk mat, irländska drycker och irländsk musik.

Det betyder förstås att det kommer att dyka upp en rad smakliga och härliga recept här på bloggen, så håll utkik! Du kan förstås också söka i arkivet för att hitta recept från tidigare år (det finns en hel drös, kan jag lova!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s